Waarden

Een gerust hart, dat wil toch iedereen? Bij SKP krijg je dat er gratis bij.

Als dé referentie in veilig hijsen helpen we mensen om in betrouwbare en ergonomische omstandigheden hun werk te doen. Zonder zorgen. Die garantie bieden wij dankzij hoogwaardige hijsmaterialen en een premium dienstverlening.
Voor het werken op hoogte zijn onze levenslijnen en PBM’s (persoonlijk beschermingsmiddel) van topkwaliteit. Van professionals, voor professionals.

Klanten die bij SKP komen, zijn klanten die thuiskomen.

SKPWaarden2
SKP-waarden
 
Familiaal

SKP is een familiebedrijf dat inmiddels 2 generaties behelst. Deze familiale waarde dragen we op alle vlakken uit. We dragen zorg voor onze klanten. Als familiebedrijf hechten we veel belang aan een persoonlijke dienstverlening.

Eerlijk

Onze klanten weten wat ze van SKP mogen verwachten. We geloven dat een duurzame klantrelatie gebaseerd is op eerlijke communicatie. We doen wat we beloven en informeren oprecht en transparant over onze manier van werken en de stand van zaken.

Respect

We waarderen de mening van anderen. We verplaatsen ons in de schoenen van collega’s, klanten en leveranciers, erkennen verschillen in opvatting en gaan vooroordelen uit de weg. In onze communicatie staan we altijd open voor dialoog. We hebben respect voor onze omgeving en voor de persoonlijke ruimte van anderen.

Vertrouwen

Beveiligen ligt in onze natuur. Veilig werken gaat in de eerste plaats om mensen. Daarom streven we naar veilige én ergonomische oplossingen, met betrouwbare producten en een uitstekende dienstverlening. Bij SKP koop je met een gerust hart. We zien vertrouwen - zowel intern als extern - als een fundament van onze werking.

SKPWaarden
WaardenSKP
Missie

Onze zorg voor werken in veilige en ergonomische omstandigheden is wat ons drijft.  We willen een hoogkwalitatief aanbod onlosmakelijk combineren met een premium dienstverlening. SKP wil dé referentie zijn als het gaat om veilig werken met hijsmaterialen en valbeveiligingstechnieken. Dit doen we door leergierig en alert te zijn voor nieuwe ontwikkelingen, ons voortdurend te specialiseren en te durven innoveren. We leggen de lat hoog, voor onszelf én voor de sector.

Visie

In de wereld die SKP voor ogen heeft , stimuleert onze gedeelde expertise van nature veilig werken in en op hoogte. Zo liggen we aan de basis van een nieuwe mindset. Want veiligheid gaat in eerst plaats om mensen, niet om producten.

SKP is meer dan een verdeler van hoogkwalitatieve valbeveiliging en hef- en hijsmaterialen. Want we zijn bovenal experts in veiligheid en die expertise willen we graag delen. Als familiebedrijf doen we dat op een heel persoonlijke manier; klanten die bij SKP komen voelen zich thuis.