The Safe Way

SKPOLifant

 

De olifant is een intelligent dier, het zijn groepsdieren, en ze hebben een goed geheugen. Hun kennis wordt van generatie op generatie doorgegeven.

Net zoals dit prachtig dier streven wij er bij SKP naar om onze kennis te delen met de buitenwereld. SKP biedt topkwaliteit aan met een familiale touch. We zijn reeds 45 jaar actief en kunnen terugvallen op een goed geheugen en ervaring.

Het zit gewoon in onze natuur…

 

Reeds vanaf de eerste dag van het bestaan van SKP willen wij onze klanten de beste kwaliteit aanbieden. Wij kiezen onze kwaliteitsvolle fabrikanten zorgvuldig voor u uit.

Conforme producten gaan pas na controle in de voorraad . Controle is geen loos begrip voor SKP. Vanaf dag 1 van ons bestaan zorgen wij voor een keuring voor indienstname door een externe dienst voor technische controle (EDTC). Zo is uw product direct inzetbaar.

Onze hijsmiddelen worden geleverd in overeenstemming met de Europese richtlijnen “Machines” 2006/42/EG. Wij kunnen een perfectie garanderen bij een juist gebruik.

Voeg hier de controle door een EDTC aan toe en u heeft een gegarandeerd veilig product.

Toepassing7
TheSafeWaySKP

 

Bij bestelling worden de goederen degelijk verpakt. De goederen komen zo in een onberispelijke staat bij u toe. De leverbon heeft een sticker.

‘The SKP Way is the safe Way’ ; dewelke u een garantie geeft dat het over een veilig product gaat. U kan met een gerust hart aan de slag.