Contact | sitemap | nieuwsbrief  Nederlands Français English
SKP nv
Industriezone
Ravenshout 7040
Industrieweg 137
3583 Beringen - Paal

T: +32 11 45 01 45
F: +32 11 45 01 46
 Realisaties - Extra beveiliging voor het Justitiepaleis van Brussel dankzij SKP.
30/07/2010

Extra beveiliging voor het Justitiepaleis van Brussel dankzij SKP.

In 1860 werd op de Galgenberg te Brussel een monumentale gebouw opgetrokken dat de naam Justitiepaleis meekreeg. Het bouwwerk was van de hand van architect Joseph Poelaert en werd in die tijd aanzien als één van de grootste gebouwen ter wereld.

 

Dat onze Belgische trots al geruime tijd in de steigers staat zal niemand niet ontgaan zijn. Verschillende renovaties wisselden elkaar in de loop der tijd af. Recent nog werd een 2 jaardurend project afgerond. Tijdens deze werken werden de daken van het Justitiepaleis van Brussel, inclusief de aangrenzende gebouwen, vernieuwd.

 

Om de veiligheid van al de personen die toegang hebben tot het dak te garanderen werd de hulp ingeroepen van SKP nv. Een vrij ingewikkelde klus daar men hier een veelheid had aan verschillende daktypes, lengtes en breedtes. De engineeringafdeling van SKP ontwierp voor elke situatie de beste oplossing. De kennis en expertise die SKP aan bod bracht tijdens de studie overtuigde de opdrachtgever en leidde tot de uitvoering van het project.

 

SKP, your guarantee in safe working!

 

vorige lijst volgende