Contact | sitemap | nieuwsbrief  Nederlands Français English
SKP nv
Industriezone
Ravenshout 7040
Industrieweg 137
3583 Beringen - Paal

T: +32 11 45 01 45
F: +32 11 45 01 46
Over SKP - Troeven - Kwaliteit Over SKP - Troeven - Kwaliteit
Foto's: Kwaliteit

Reeds vanaf dag één zijn alle medewerkers van SKP nv zich ervan bewust dat hun klanten steeds de beste service en kwaliteit verwachten. SKP nv biedt daarom producten aan die aan de interne kwaliteitsnormen beantwoorden en aan de “indienststellingsprocedure” voldoen. Deze procedure houdt in dat er steeds in het bijzijn van een wettelijk erkend keuringsmechanisme een individuele controle kan plaatsvinden.

Enerzijds vereist dit een bijzondere aankoopfilosofie en een gedegen inkomcontrole. Om de inkomcontrole op een professionele wijze uit te voeren beschikt SKP over twee hydraulische testinstallaties, nl. 10t en 80t, waarop materialen hetzij steekproefsgewijs, hetzij individueel worden proefbelast. Producten die niet conform zijn aan de SKP nv normen en aan de wettelijke normen worden geweigerd.

Anderzijds is een solide research & engineering afdeling geen overbodige luxe. Naast de gekende hardware beschikt dit team ook over gesofisticeerde programmatuur zoals Solid Edge en Algor. Hiermee is het mogelijk, voor een nieuwe constructie, belastingsimulaties uit te voeren tijdens de ontwerpfase. Door deze previsualisatie kunnen belangrijke knelpunten worden blootgelegd en kan het ontwerp indien nodig worden bijgestuurd.

SKP nv is in het bezit van het ISO 9001:2000 en VCA certificaat die de kwaliteitsborging en veiligheid garanderen.