Made in Europe label

Bij SKP streven we ernaar een totaaloplossing aan te bieden aan onze klanten. Kwaliteit en veiligheid zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar en steeds aanwezig in onze oplossingen. Echter gebeuren er ondanks de vele inspanningen nog teveel spijtige ongelukken met soms tragische afloop. Deze ongelukken zijn te wijten aan het niet volgen van de juiste procedures maar ook het gebruikte materiaal is vaak van inferieure kwaliteit.

Het "Made in Europe" dat terug te vinden is bij onze producten maakt bovenstaande verleden tijd. 

Het "Made in Europe" label is meer dan een label dat enkel kwaliteit garandeert. Zo bent u als eindgebruiker er zeker van dat er voldaan is aan alle Europese waarden en normen tijdens de productie. Dit kan gaan van het naleven van de milieunormen qua Co2 uitstoot tot het naleven van de arbeidsregelementen. Zelfs hoe een product op het einde van zijn leven gerecycled dient te worden staat duidelijk in richtlijnen gegoten.

Onrechtstreeks zorgt het "Made in Europe" label ook voor een betere leefomgeving voor iedere Europese burger. Factoren zoals veiligheid, kwaliteit, correcte lonen, milieu, etc wegen samen zwaarder door dan enkel "de prijs" opzich. 
Met het label durven wij ook zeggen: "Wij zijn fier op onze producten". Daarnaast is het gebruik van het label een eerste stap naar een meer uniforme Europese markt. Hoe meer producten er op de markt komen die het label dragen hoe sneller er een positief effect kan ontstaan. Vandaag kunnen Europese regelgevingen nog te verschillend zijn van land tot land. Dit maakt het niet alleen verwarrend voor producent maar ook onveilig voor de eindgebruiker. 

De volgende keer als u het label ziet verschijnen bij een product weet u dat dit niet gewoon een sticker is. Met dit label willen wij zowel u als onszelf gelukkig maken.