Contact | sitemap | nieuwsbrief  Nederlands Français English
SKP nv
Industriezone
Ravenshout 7040
Industrieweg 137
3583 Beringen - Paal

T: +32 11 45 01 45
F: +32 11 45 01 46
Dienstverlening - Keuringen Dienstverlening - Keuringen
Foto's: Keuringen

Volgens de Belgische wetgeving is een keuring voor indienststelling van een hijsgereedschap verplicht te voldoen door de gebruiker. Dit wil zeggen dat alvorens de gebruiker de gekochte goederen mag inzetten op een werk, deze eerst moet voorleggen aan een erkende instantie die deze keuring mag uitvoeren.

SKP nv biedt deze dienst aan voor het gros van zijn producten! Dit wil zeggen dat u, als gebruiker, deze producten zonder zorgen onmiddellijk kan inzetten. Hiervoor werkt SKP nv samen met Vinçotte. Maar hier houdt het verhaal nog niet op. Een andere verplichting die in België van toepassing is, is een driemaandelijkse keuring op deze hijstoestellen. En ook hier vervult SKP nv de wens van de klant om dit voor hen te doen.

Voor het uitvoeren van proefbelastingen beschikt SKP nv over twee verticale testinstallaties, met name één van 10t en één van 80t. Deze trekbanken zijn uitgerust met een digitale meetcel, waarmee het mogelijk is een rapport te genereren. De klant heeft de absolute garantie over de proefbelasting van dat toestel.

Een periodieke keuring kan plaatsvinden onder verschillende vormen:

- Tijdens of aansluitend op een preventief onderhoud bij u ter plaatste.

- Na de herstelling van een hijsgereedschap in het atelier van SKP nv.

- Na de herstelling van een aanslagmiddel (bijv. een kettingsamenstelling,...).